23: Reptilshoppen - Säljes

Säljes: jättekackerlackor, skäggagam & spindlar

2015-11-14 13:27 #0 av: Azeman86

Skäggagam, spindlar & jättekackerlackor söker nya hem:

Endast seriöst intresserade med gärna tidigare kunskap hör av sig. Där ni berättar vad ni har att erbjuda, kunskap mm. Dessa djur säljs inte till vem som helst och vi är väldigt noga vart de hamnar. De är inte heller "samlarobjekt".

Finns i Sundsvall, kan ev tas med med till Bollnäs eller efter vägen Sundsvall - Bollnäs (efter E4an).


Skäggagam med lite tbh, men utan terrarium då hen har växt ur den. Kön osäkert lika så åldern men den flyttade hem till oss i våras. Ej hand tam, men väldigt social och nyfiken. Bilder: http://ai-chan.weebly.com/skaumlggagam.html


Spindlar, 
G. Rosea hona med terrarium. Kön, ålder och art är dock lite osäkert då hon flyttade hem till mig plötsligt för nå par år sig (våren 2013) och kom då från ett vanvårdshem och hade det riktigt illa.
B. Emilia med petbox, kön osäkert lika så åldern. Köptes som sling vintern 2014.
B.cf.Vagans med petbox, kön & åldern osäkert. Flyttade hem till mig den 31/1 -15 som sling.
B. Albopilosum, kön & åldern osäkert. Flyttade hem till mig den 31/1 -15 som sling.
Bilder: http://ai-chan.weebly.com/spindlar.html 


Jättekackerlackor, A. Tesselata, som har levt här som husdjur. Lite avkommor har gått som foder med. De förökar sig bra. Med terrarium och tbh.
Bilder: http://ai-chan.weebly.com/kackerlackor.html 

Även foderinsekter finns som delas upp något vid flytten. 

Priser diskuteras, men gott hem går före allt annat då det är lite bråttom att de får nya hem snart (skäggagamen lite mer akut), MEN vi är väldigt mån vart de hamnar. Ditt första pm/meddelande ska vara väl skriven om dig och vad du har att erbjuda. Min Email: Anniiie86a@hotmail.com  för snabbare svar.

Anmäl
2015-11-15 12:08 #1 av: Azeman86

Kan ev tas med med till Bollnäs eller efter vägen Sundsvall - Bollnäs (efter E4an). Kan även ev ev ev tas till Ludvika, inte helt 100, men troligen.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.