2015-12-12 10:04 #0 av: Azeman86

Kan ev tas med till Bollnäs eller efter vägen Sundsvall - Bollnäs (efter E4an). Kan även ev tas till Ludvika, inte helt 100, men troligen. Dock vid jul.

Endast seriöst intresserade med gärna tidigare kunskap hör av sig. Där ni berättar vad ni har att erbjuda, kunskap mm. Dessa djur säljs inte till vem som helst och vi är väldigt noga vart de hamnar. De är inte heller "samlarobjekt".


Dessa djur finns kvar: 

Spindlar, 

* G. Rosea hona med terrarium. Kön, ålder och art är dock lite osäkert då hon flyttade hem till mig plötsligt för nå par år sig (våren 2013) och kom då från ett vanvårdshem och hade det riktigt illa.

* B. Emilia med petbox, kön osäkert lika så åldern. Köptes som sling vintern 2014.

* B. Albopilosum, kön & åldern osäkert. Flyttade hem till mig den 31/1 -15 som sling. med petbox

Bilder: http://ai-chan.weebly.com/spindlar.html 

Alla foderinsekter (b. dubia, ryssar), värmemattor och en del andra tillbehör medföljer vid köp av alla tre spindlar, annars delas foderinsekterna upp vid köp vid någon spindel.

* Foderinsekterna som kan även säljas för sig och nu är: Mjölmaskar, har några kvar. I två petboxar som medföljer. Ena boxen är det några baggar i. Och den andra växer ett gäng upp i. 


* Jättekackerlackor, A. Tesselata, som har levt här som husdjur. Lite avkommor har gått som foder med. De förökar sig bra. Med terrarium och tbh.
Bilder: http://ai-chan.weebly.com/kackerlackor.html Säljs främst som husdjur, ej foder.


Priser diskuteras, men gott hem går före allt annat då det är lite bråttom att de får nya hem snart, MEN vi är väldigt mån vart de hamnar. Ditt första pm/meddelande ska vara väl skriven om dig och vad du har att erbjuda.

Kontaktuppgifter:
 e-mail: Anniiie86a@hotmail.com ,