14: Insekter & kryp

Varför på rygg?

2019-05-10 14:20 #0 av: Morris:)

Hej min största vandrande pinne har börjat ramla ner från grenarna/pinnarna och landa på rygg, första gången trodde jag hon var död men det var hon inte hon kunde bara inte vända på sig! Vad kan det vara för fel?

Anmäl
2019-05-12 16:09 #1 av: Rovfisk

Vet inte så mycket om vandrande pinnar, men har för mig att de är som vissa snäckor. De kan inte vända sig själv om de hamnar på rygg.

Varför hon hamnade på rygg, är dock en annan fråga. Kan inte ge dig ett exakt svar, men det kan låta rimligt att hon kanske tappade greppet, eller börjar bli gammal och orken tryter ?

*Sajtvärd på Akvariefisk, Reptiler, Crested gecko,Autism och Anhöriga.
*Arrangör Sundsvalls terariemässa - STM (reptil.hemsida24.se)

Anmäl
2019-05-12 19:27 #2 av: Morris:)

Ja tror med det är så att hon inte kunde vända på sig, men efter jag vänt henne rörde hon sig inte mer om jag inte rörde på henne eller spejade vatten! Hon stod bara stilla på samma ställe i flera dagar utan att äta, jag tog undan henne ifall det var så att hon vill vara ifred men hon klarade sig inte tyvärr!

Anmäl
2019-05-13 11:55 #3 av: Rovfisk

Det låter som att hon kan ha skadat ryggen när hon ramlade ?? Det är den enda rimliga förklaringen jag kan komma med.

*Sajtvärd på Akvariefisk, Reptiler, Crested gecko,Autism och Anhöriga.
*Arrangör Sundsvalls terariemässa - STM (reptil.hemsida24.se)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.