Om Reptiler iFokus

Om intressesajten Reptiler iFokus

Har du ett intresse av reptiler? Eller är du ny inom ämnet, och kanske bara vill veta mer om dem? Ja men då har du kommit rätt!

Den här sajten finns för alla som vill vara en del av reptilvärlden. Det spelar ingen roll om du är föredetta reptilägare, nybliven reptilägare eller bara nyfiken, du är lika välkommen oavsett!

Här kommer du kunna läsa om olika sorters reptiler, ställa frågor om dem, diskutera allt som har med dem att göra! Du kommer att få tips på olika hemsidor som har med dem att göra, du kommer kunna hitta information om reptilträffar med mera!

Lite historia bakom Reptiler iFokus:

Reptiler lanserades den 30/11-2007 och har idag över 1100 medlemmar! Sajten startades upp för att samla ihop alla som har kunskap och/eller intresse för reptiler. Samt sprida intresset vidare och visa reptilernas status. Det är inte meningen att reptiler iFokus ska vara "istället för" någon annan sajt/hemsida. Sajten finns här för att samla ihop alla intressesajter som finns på ett ställe, så folk får lättare att hitta dem.

Som medlem på Reptiler iFokus får en tillgång till att skriva inlägg, skicka privata meddelanden, skriva och delta i diskussioner, presentera dina reptiler, köpa och sälja reptiler och tillbehör. Delta i tävlingar. Se information om träffar m.m.

Reptiler iFokus har även en egen blogg, där allt som händer på sajten kommer upp.

Alla är välkomna som medlemmar på sajten, du behöver inte ha någon reptil, ha någon kunskap om dem, sajten finns för att alla ska kunna lära sig om intresset finns!

Hur sajten fungerar kan du läsa i användarmanualen
På Reptiler iFokus finns det vissa trivselregler läs gärna igenom dem först.
Och givetvis har vi skrivregler på Reptiler iFokus.
Denna artikel är nyttig att läsa. Bra rubriker höjer aktiviteten

Varma vänliga hälsningar

Roxanna Hellström, Sajtvärd

 

Administratörer för sajten:

Sajtvärd - Fiddelie

MedarbetareAndreasS

Medarbetare - peter54

Medarbetare - Rajas

Medarbetare - Wassago

Värd

Avatar för Hanna

Medarbetare

Avatar för AndreasS Avatar för PeterTM Avatar för Wassago